Tekstschrijver nodig voor uw horoscopen, spirituele artikelen of online tarot kaartleggingen?

Mijn naam is Nathalie Kriek. Ik ben astroloog, tarotist, auteur, tekstschrijver en oprichter van Open Kaart Producties. Leuk dat u interesse heeft in mijn werk. Wat kunt u van mij verwachten? Ik zal u in het kort vertellen wat ik zoal doe en hoe Open Kaart Producties is ontstaan.

In de periode (2004-2014) dat ik zelf werkzaam was als tarotist/spiritueel therapeut in mijn eigen tarot praktijk 'Open Kaart', schreef ik voor uitgeverij Schors zeven boeken van esoterische aard en maakte ik voor hen elk jaar de Tarotagenda. Tevens verzorgde ik drie jaar achtereen de nieuwjaarsvoorspellingen voor ParaVisie en Hart van Nederland.

Omdat ik veel plezier beleefde aan zowel het schrijven als het 'waarzeggen', en ik steeds vaker gevraagd werd een bijdrage te leveren aan diverse media, besloot ik mijn praktijk te sluiten en startte ik in 2015 het 'spiritainment' bedrijf Open Kaart Producties. Sindsdien verzorg ik voor diverse opdrachtgevers de teksten voor verschillende horoscopen, artikelen en andere voorspellingen.

Wilt u meer lezen over mijn werkwijze of mijn CV, biografie of portfolio bekijken? Dit alles vindt u op:

www.openkaartproducties.nl

Nathalie Kriek over de vloer...